Начало / Екскурзии / Екскурзии - Копенхаген

КОПЕНХАГЕН - КОЛЕДНИ БАЗАРИ

Номер на оферта

/

242448

Дати & цени

11 декември 2024 - 15 декември 2024 г. - Цена от 1298 лв.

Цената включва

- Самолетен билет
- Летищни такси
- Ръчен багаж 1 малка чанта - 40x20x25 см
- Трансфери
- 4 нощувки със закуски в избрания хотел
- Панорамна обиколка на Копенхаген с екскурзовод на български

Цената не включва

- Чекиран багаж
- Такси за вход в музеи
- Билети за обществен транспорт
- Градска такса (сити такса) в хотела
- Слушалки по време на екскурзоводските беседи
- Специално упоменатите, че са с доплащане обиколки и екскурзии
- Лични разходи
- Застраховка „Отмяна на пътуване“
- Медицинска застраховка
- Горивна и/или инфлационна такса, ако такава се налага

Програма на пътуването

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в Копенхаген в централно разположен хотел, екскурзоводско обслужване на български език, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х20х25 см. Лети се на отиване с авиокомпания с „Раянeър“, а на връщане – „Уиз Еър”.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Дати и цени на човек в лева според настаняването:

11.12.2024 - 15.12.2024г.

Хотел Cabinn City**
Цена на възрастен в двойна стая - 1298 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 1570 лв.
Цена на трети възрастен в стая - 1250 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 1228 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1278 лв.


Хотел Comfort Vesterbro***
Цена на възрастен в двойна стая - 1551 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 2026 лв.
Цена на трети възрастен в стая - 1502 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 1488 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1538 лв.

Хотел Ansgar***
Цена на възрастен в двойна стая - 1723 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 2131 лв.
Цена на трети възрастен в стая - 1626 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 1576 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1676 лв.


Хотелите са централно разположени, в непосредствена близост до централната гара в Копенхаген, до парка Тиволи, на около 15 мин. пеша от Кметството.


Забележки:
1) Стаите в хотела се освобождават до 11:00 ч. и багажът се оставя на съхранение в помещение за багаж на хотела
2) Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през юли 2024.
При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.


Доплащане за чекиран багаж до 10 кг на човек в двете посоки - 244 лв.

Доплащане за чекиран багаж до 20 кг на човек в двете посоки - 295 лв.

Доплащане за приоритет в самолета:
Приоритетно качване на борда, раница до 10 кг с размери 40 х 20 х 25 и 1 бр. ръчен багаж до 10 кг с размери 55 х 40 х 20 см на човек в двете посоки - 148 лв.

Доплащане за съседни места в самолета в двете посоки (цената подлежи на препотвърждение) - 70 лв.


=============================================================

ПРЕДЛАГАТ СЕ ОЩЕ ХОТЕЛИ, ОСВЕН ПОСОЧЕНИТЕ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

=============================================================


ПРОГРАМА


ПЪРВИ ДЕН – 11.12.2024 - 10:55 ч. - 12:50 ч. полет СофияКопенхаген. Трансфер. Настаняване в избрания хотел. Възможност за посещение на Тиволи – един от най-старите увеселителни паркове в света, който, украсен с хиляди коледни светлини, ще Ви пренесе в света на своята приказна феерия. Повече от 15 коледни елхи блестят в красиви цветове, а прекрасните коледни мелодии могат да се чуят на всеки ъгъл на градините. Насладете се на впечатляващите светлинни прожекции и на сергиите с лакомства и коледни играчки, които със сигурност ще Ви напомнят романите на Астрид Линдгрен. Нощувка.


ВТОРИ ДЕН – 12.12.2024 - Закуска. Обиколка на Копенхаген с екскурзовод на български – историческия център Слотхолмен, Кристиансборг Слот, борсата, “Амалиенборг плац”, двореца Амалиенборг, Чърчил парк със статуята на малката русалка, замъка Розенборг (отвън), университетския квартал и ул. „Строгет”, Кметството, кейовете на канала Нюхавн. Свободен следобед. Възможност за разходка с корабче по каналите, за разглеждане на коледните базари на града или за самостоятелно посещение на музеи: Глиптотеката на Карлсберг (галерия, в която може да се види най-богатата в Северна Европа колекция от гръцката, римската, етруската, египетската античност, но също така и картини на Делакроа, Гоген, Мане, Моне, Реноар, Сезан, Сисле, Синяк, Берт Моризо, Ван Гог, Пикасо и скулптури на Жан-Батист Карпо и Роден); Националния исторически музей (богата колекция от експонати от епохата на викингите, рунически надписи и пр.); музея на големия датски скулптор Бертел Тордвалдсен. Нощувка.


ТРЕТИ ДЕН – 13.12.2024 - Закуска. Свободен ден. По желание – екскурзия до Хелзингор и замъка Кронборг Слот с доплащане 239 лв. за възрастни и 199 лв. за деца и младежи до 18 г. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място (цената включва билет за влак от Копенхаген до Хелзингор, входна такса за замъка Кронборг, водач – придружител на български език). Отпътуване за Хелзингор, където се намира величествения ренесансов замък Кронборг - най-известният замък в Дания, свързан с историята на страната, но също така обезсмъртен от Шекспир, който го избира за декор на своята трагедия „Хамлет”. Посещение на замъка. Разходка из Хелзингор – живописно градче, разположено в най-тясната част на протока Йоресунд - врата на Дания към Балтийско море. Свободно време и възможност за разходка по коледния базар. Завръщане в Копенхаген. Екскурзията се организира при минимум 15 участника. Завръщане в Копенхаген. Нощувка.


ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 14.12.2024 - Закуска. Свободно време. По желание – екскурзия до Малмьо, Швеция с доплащане 199 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място (цената включва билет за влак от Копенхаген до Малмьо – влакът минава по шестнадесеткилометровия мост над протока Йоресунд, водач – придружител и екскурзовод на български език): разглеждане на Малмьо – централния площад „Стортогет” с кметството, църквата „Свети Петър”, площад „Лила Торг”. Екскурзията се организира при минимум 15 участника. Завръщане в Копенхаген. Нощувка.


ПЕТИ ДЕН – 15.12.2024 - Закуска. Свободно време. По желание - полудневна екскурзия до Роскилде (с доплащане 229 лв. за възрастни и 189 лв. за деца и младежи до 17 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва билет с влак от Копенхаген до Роскилде и обратно, такса за вход в катедралата, такса за вход в Музея на викингските кораби, водач-придружител на български език; организира се при група от минимум 10 участника). Роскилде е първата столица на Дания. Градът е разположен на Роскилдефьорд, на 30 км от Копенхаген и е известен, освен с живописното си разположение в близост до два от най-големите датски фьорда – Роскилдефьорд и Исефьорд, с катедралата си и с единствения в Дания музей на викингските кораби. Катедралата на Роскилде, която е в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство, е символ на славната история на датското кралство и приютява гробовете на всички крале на Дания от началото на XV век насам. Музеят на викингските кораби излага пет оригинални викингски кораба, открити на дъното на Роскилдефьорд, известни в целия свят. Музеят е особено интересен, заради синхрона, което се получава, между изложените експонати и създадената интерактивна среда. Заръщане в Копенхаген. 17:15 - трансфер до летището. 20:15 ч. - 23:55 ч. полет КопенхагенСофия.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Допълнителна информация

Отстъпки:
- 3% отстъпка при записване 2 месеца преди датата на отпътуване
- Отстъпки за деца до 11 години.

Тагове

Оферти - Дания |  Оферти - Копенхаген |  Екскурзии - Дания |  Екскурзии - Копенхаген |  Предколедни екскурзии - Дания |  Предколедни екскурзии - Копенхаген

Избрани оферти