Начало / Екскурзии / Екскурзии - Копенхаген

КОПЕНХАГЕН - КОЛЕДНИ БАЗАРИ

Номер на оферта

/

242454

Дати & цени

11 декември 2024 - 15 декември 2024 г. - Цена от 1298 лв.

Цената включва

- Самолетен билет
- Летищни такси,
- Ръчен багаж 1 малка чанта - 40 x 20 x 25 см
- Трансфери
- 4 нощувки със закуски в избрания хотел
- Панорамна обиколка на Копенхаген с екскурзовод на български

Цената не включва

- Чекиран багаж
- Такси за вход в музеи
- Билети за обществен транспорт
- Градска такса (сити такса) в хотела
- Слушалки по време на екскурзоводските беседи
- Специално упоменатите, че са с доплащане обиколки и екскурзии
- Лични разходи
- Застраховка „Отмяна на пътуване“
- Медицинска застраховка
- Горивна и/или инфлационна такса, ако такава се налага

Програма на пътуването

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в Копенхаген в централно разположен хотел, екскурзоводско обслужване на български език, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х20х25 см. Лети се на отиване с авиокомпания с „Раянeър“, а на връщане – „Уиз Еър”.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ:

Хотел Cabinn City**
Цена на възрастен в двойна стая - 1298 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 1570 лв.
Цена на трети възрастен в стая - 1250 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 1228 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1278 лв.

Хотел Good Morning City Copenhagen Star***
Цена на възрастен в двойна стая - 1638 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 2084 лв.
Цена на трети възрастен в стая - 1560 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 1518 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1598 лв.

Хотел Ausgar
Цена на възрастен в двойна стая - 1723 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 2131 лв.
Цена на трети възрастен в стая - 1626 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 1576 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1676 лв.


Хотелите са централно разположени, в непосредствена близост до централната гара в Копенхаген, до парка Тиволи, на около 15 мин. пеша от Кметството.


Доплащане за чекиран багаж до 10 кг на човек в двете посоки - 244 лв.
Доплащане за чекиран багаж до 20 кг на човек в двете посоки - 295 лв.
Доплащане за приоритет в самолета:
Приоритетно качване на борда, раница до 10 кг с размери 40 х 20 х 25 и 1 бр. ръчен багаж до 10 кг с размери 55 х 40 х 20 см на човек в двете посоки - 148 лв.
Доплащане за съседни места в самолета в двете посоки (цената подлежи на препотвърждение) - 70 лв.


=============================================================
ПРЕДЛАГАТ СЕ ОЩЕ ХОТЕЛИ, ОСВЕН ПОСОЧЕНИТЕ.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!
=============================================================


ПРОГРАМА


ПЪРВИ ДЕН – 11.12.2024 - 10:55 ч. - 12:50 ч. полет СофияКопенхаген. Трансфер. Настаняване в избрания хотел. Възможност за посещение на Тиволи – един от най-старите увеселителни паркове в света, който, украсен с хиляди коледни светлини, ще Ви пренесе в света на своята приказна феерия. Повече от 15 коледни елхи блестят в красиви цветове, а прекрасните коледни мелодии могат да се чуят на всеки ъгъл на градините. Насладете се на впечатляващите светлинни прожекции и на сергиите с лакомства и коледни играчки, които със сигурност ще Ви напомнят романите на Астрид Линдгрен. Нощувка.


ВТОРИ ДЕН – 12.12.2024 - Закуска. Обиколка на Копенхаген с екскурзовод на български – историческия център Слотхолмен, Кристиансборг Слот, борсата, “Амалиенборг плац”, двореца Амалиенборг, Чърчил парк със статуята на малката русалка, замъка Розенборг (отвън), университетския квартал и ул. „Строгет”, Кметството, кейовете на канала Нюхавн. Свободен следобед. Възможност за разходка с корабче по каналите, за разглеждане на коледните базари на града или за самостоятелно посещение на музеи: Глиптотеката на Карлсберг (галерия, в която може да се види най-богатата в Северна Европа колекция от гръцката, римската, етруската, египетската античност, но също така и картини на Делакроа, Гоген, Мане, Моне, Реноар, Сезан, Сисле, Синяк, Берт Моризо, Ван Гог, Пикасо и скулптури на Жан-Батист Карпо и Роден); Националния исторически музей (богата колекция от експонати от епохата на викингите, рунически надписи и пр.); музея на големия датски скулптор Бертел Тордвалдсен. Нощувка.


ТРЕТИ ДЕН – 13.12.2024 - Закуска. Свободен ден. По желание – екскурзия до Хелзингор и замъка Кронборг Слот с доплащане 239 лв. за възрастни и 199 лв. за деца и младежи до 18 г. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място (цената включва билет за влак от Копенхаген до Хелзингор, входна такса за замъка Кронборг, водач – придружител на български език). Отпътуване за Хелзингор, където се намира величествения ренесансов замък Кронборг - най-известният замък в Дания, свързан с историята на страната, но също така обезсмъртен от Шекспир, който го избира за декор на своята трагедия „Хамлет”. Посещение на замъка. Разходка из Хелзингор – живописно градче, разположено в най-тясната част на протока Йоресунд - врата на Дания към Балтийско море. Свободно време и възможност за разходка по коледния базар. Завръщане в Копенхаген. Екскурзията се организира при минимум 15 участника. Завръщане в Копенхаген. Нощувка.


ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 14.12.2024 - Закуска. Свободно време. По желание – екскурзия до Малмьо, Швеция с доплащане 199 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място (цената включва билет за влак от Копенхаген до Малмьо – влакът минава по шестнадесеткилометровия мост над протока Йоресунд, водач – придружител и екскурзовод на български език): разглеждане на Малмьо – централния площад „Стортогет” с кметството, църквата „Свети Петър”, площад „Лила Торг”. Екскурзията се организира при минимум 15 участника. Завръщане в Копенхаген. Нощувка.


ПЕТИ ДЕН – 15.12.2024 - Закуска. Свободно време. По желание - полудневна екскурзия до Роскилде (с доплащане 229 лв. за възрастни и 189 лв. за деца и младежи до 17 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва билет с влак от Копенхаген до Роскилде и обратно, такса за вход в катедралата, такса за вход в Музея на викингските кораби, водач-придружител на български език; организира се при група от минимум 10 участника). Роскилде е първата столица на Дания. Градът е разположен на Роскилдефьорд, на 30 км от Копенхаген и е известен, освен с живописното си разположение в близост до два от най-големите датски фьорда – Роскилдефьорд и Исефьорд, с катедралата си и с единствения в Дания музей на викингските кораби. Катедралата на Роскилде, която е в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство, е символ на славната история на датското кралство и приютява гробовете на всички крале на Дания от началото на XV век насам. Музеят на викингските кораби излага пет оригинални викингски кораба, открити на дъното на Роскилдефьорд, известни в целия свят. Музеят е особено интересен, заради синхрона, което се получава, между изложените експонати и създадената интерактивна среда. Заръщане в Копенхаген. 17:15 - трансфер до летището. 20:15 ч. - 23:55 ч. полет КопенхагенСофия.

Забележки:
1) Стаите в хотела се освобождават до 11:00 ч. и багажът се оставя на съхранение в помещение за багаж на хотела;
2) Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през юли 2024. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно;
3) Съветваме Ви да имате банкови карти, както и да си осигурите от България известно количество местна валута – датски крони;

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Допълнителна информация

- 3% отстъпка при записване 2 месеца преди датата на отпътуване
- Отстъпки за деца до 11 години

Тагове

Оферти - Дания |  Оферти - Копенхаген |  Екскурзии - Дания |  Екскурзии - Копенхаген |  Предколедни екскурзии - Дания |  Предколедни екскурзии - Копенхаген

Избрани оферти