Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

ПАРИЖ - ТРЕТИ МАРТ 2025 - ЧЕТИРИДНЕВНА

Номер на оферта

/

240699

Дати & цени

28 февруари 2025 - 03 март 2025 г. - Цена от 1402 лв.

Цената включва

- Самолетен билет с "България Еър"
- Летищни такса
- 1 бр. ръчен багаж до 10 кг
- Чекиран багаж до 23 кг
- Трансфери летище - хотел - летище
- 3 нощувки със закуски в избрания хотел
- Панорамна обиколка на Париж
- Пешеходна разходка с екскурзовод

Цената не включва

- Пешеходна програма "Шан-з-Елизе" и Айфелова кула
- Билет за посещение на Лувъра
- Посещение на двореца Версай и на квартала Дефанс
- Посещение на "Мулен Руж"
- Разходка с корабче по Сена
- Слушалки по време на екскурзоводската програма
- Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.
- Градска такса (city tax)
- Медицинска застраховка
- Застраховка "Отмяна на пътуване"
- Разходи от личен характер

Програма на пътуването

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, богата екскурзоводска програма на български език, трансфери и самолетен билет с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг. Лети се с „България Еър”.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ:

28.02.2025 - 03.03.2025г.

Хотел Victoria**

Цена на човек в двойна стая: 1402 лв.
Цена на човек в индивидуална стая: 1636 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1245 лв.


Хотел Best Western Ronceray Opera***
Цена на човек в двойна стая: 1541 лв.
Цена на човек в индивидуална стая: 1837 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1388 лв.


Хотел Holiday Inn Paris Opera Grands Boulevards****
Цена на човек в двойна стая: 1840 лв.
Цена на човек в индивидуална стая: 2403 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 1806 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни: 1661 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1696 лв.

ЗАБЕЛЕЖКА: Не всички хотели разполагат с тройни и четворни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение.


==========================================================
ПРЕДЛАГАТ СЕ ОЩЕ ХОТЕЛИ, ОСВЕН ПОСОЧЕНИТЕ.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

==========================================================


ПРОГРАМА


ПЪРВИ ДЕН – 28.02.2025 - 07:20 ч. - 09:20 ч. полет СофияПариж. Трансфер. Настаняване в хотела. След обяд - по желание пешеходна програма „Шан-з-Елизе“ и Айфелова кула" с доплащане 49 лв. Цената включва разходка по „Шан-з-Елизе“ с екскурзоводска беседа и възможност за качване на Айфеловата кула и не включва билета за кулата, който до върха струва 28,30 EUR за възрастни, 14,10 EUR за младежи от 12 до 24 г. и 7,10 EUR за деца до 11 г. Заявява и заплаща в България, а не на място. Необходимо е да се ползва метро, като цената на билетите за метро не е включена в пакетната цена на екскурзията. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 01.03.2025 – Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала „Монмартър” (базиликата „Сакре Кьор“, площада на художниците, Мулен руж), Гранд Опера, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, бул. „Шан-з-Елизе“, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Марсово поле, Военното училище, Дома на Инвалидите, квартала „Монпарнас“, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина), острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери), площад „Шатле”. Свободно време. След обяд - възможност за самостоятелно посещение на Лувъра (доплащане 42 лв. за възрастен/безплатно за деца и младежи до 24 г. - за предварително закупуване на билета). По желание - разходка с корабче по Сена с доплащане 30 лв. за възрастни, 16 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България (провежда при минимум 20 участника, цената включва билет за едночасов круиз по Сена). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 02.03.2025 – Закуска. Пешеходна разходка с екскурзовод – Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), парка „Тюйлери“, площад “Конкорд”. Свободен следобед. По желание посещение на двореца „Версай“ и на квартала Дефанс с доплащане 169 лв. за възрастен и 134 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца Версай и в градините на двореца; програмата завършва в квартала Дефанс – парижкото Сити, който представлява изложба на архитектурата на XX и XXI век. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място.Вечерта – възможност за посещение на Мулен Руж (с доплащане). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 03.03.2025 – Закуска. Напускане на хотела. Трансфер до летището. 10:15 ч. – 14:00 ч. - полет Париж - София.

==========================================================

Забележка: Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията към август 2024 г. При промяна на същите туроператорът не носи отговорност и ще уведоми клиентите своевременно.

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

ВАЖНО:
При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 3,25 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 5,20 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 8,13 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.


КАК ДА ПОСЕТИТЕ „ЕВРОДИСНИ” ОТ ПАРИЖ:
1.
Бихте могли да закупите от нас билет за вход за парка Дисниленд на цена около 75 евро за възрастни и 70 евро за деца под 11 г., а за парка Дисниленд + Диснистудио - около 96 евро за възрастни и 90 евро за деца под 11 г. В този случай придвижването от Париж до Дисниленд и обратно е самостоятелно, като се ползват влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 10 евро в една посока. Отделно от цената на билетите се заплаща такса резервация по 15 лв. на човек.

2.
Предлагаме друг подходящ начин от Париж да отидете до Дисниленд. Билетът, който може да закупите от нас, включва: отпътуване сутринта от определено централно място в Париж с автобус и входни билети и връщане в Париж около 20:00 ч. Клиентите ще имат достъп до един или два парка в зависимост от избраната опция. Цената с посещение на един парк (Дисниленд) е 124 евро за възрастни и деца, а тази за посещение на два парка (Дисниленд + Диснистудио) е 148 евро за възрастни и деца. Отделно от цената на билетите се заплаща такса резервация по 15 лв. на човек.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Допълнителна информация

- 3% отстъпка при записване 2 месеца преди датата на отпътуване
- Отстъпки за деца до 11 години

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  3 Март 2024 - Франция |  3 Март 2024 - Париж

Избрани оферти