Начало / Почивки / Почивки - Пирот

22 СЕПТЕМВРИ В НИШАВСКА ДОЛИНА- СЪРБИЯ

Номер на оферта

/

242467

Дати & цени

22 септември 2024 - 23 септември 2024 г. - Цена от 190 лв.

Цената включва

22 СЕПТЕМВРИ 2024
ПАКЕТ
1 НОЩУВКА
ЗАКУСКА
ГАЛА ВЕЧЕРЯ С НЕОГРАНИЧЕНО НАПИТКИ И БОГАТО МЕНЮ С ПРЕВЪЗХОДНА КУХНЯ, ЖИВА МУЗИКА

Цената не включва

ТРАНСПОРТ

Програма на пътуването

ЕТНО КОМПЛЕКС " НИШАВСКА ДОЛИНА" ПИРОТ



Етно комплекс "Нишавска долина" е луксозен и уникално интересен туристически комплекс в Пирот, на 2 км от центъра на града, от София на 88 км.


Този нов туристически комплекс в Пирот се разпростира на десетина хектара и включва каменна облицовка с плочки към централната част, както и красиво подреден мост над реката, който напълно отразява името на обекта.


Туристическият комплекс "Нишавска долина" в Пирот разполага с 8 самостоятелни апартамента и 2 апартамента с по 2 спални - около 30 удобни легла (апартаменти тип студио) в луксозно оборудвани и добре декорирани 5 къщи с оригинална сръбска архитектура - бели фасади, камък, греди от масивно дърво и ковано желязо. Къщите са заобиколени от морава и цветя и се състоят от два просторни апартамента, които са много подходящи за семейства, туристи или гости, пътуващи с цел бизнес. Всяко студио разполага с просторна всекидневна, капацитет 2-5 човека, легла с приятни антиалергични постелки, паркет и килими, LCD телевизор, удобни бани с душ, тераса с изглед към централната част - площад и ресторант.

Уникалният туристически комплекс „Нишавска долина“ със своето съдържание и концепция напълно оправдава статуса на тази историческа единица и осигурява на посетителите приятен престой с разнообразие от автентични преживявания на добре запазено наследство и отлично обслужване. Туристическият комплекс Нишавска долина в Пирот е империя на отличната храна, приготвена с пресни съставки от местно производство, която е отлична за домашни напитки - ракия и вино.


Комплексът включва бар, ресторант с камина с около 200 места, кафене със 150 места, множество етнографски детайли и няколко изключителни оригинални пиротски килимчета, изба за вино-ракия, месо на скара, сушилни за пушено месо, работилници на стари занаяти, като пиротска керамика или тъкане на известни пиротски килими и др.

Предвижда се изграждането на открит плувен басейн и СПА център.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Пирот |  Почивки - Сърбия |  Почивки - Пирот |  22 септември - 2024 - Сърбия |  22 септември - 2024 - Пирот

Избрани оферти